Risengrød Opskrift

Kemifri, mælkefri og vegetarisk

Det gode ved denne risengrød er at den ikke lægger tungt i maven, den er med sunde fedtsyrer og den kan spises med god samvittighed og den smager ikke af kokos.

Risengrød:


4 dl Grødris (alm grødris)

Ca.1,2 liter vand, tilsæt gerne mere, hvis det er nødvendigt.

1 dåse kokosmælk

(vælg imellem dem på fotos til venstre)



Tag en stor gryde frem, tilsæt 4 dl grødris og 1,2 liter vand og gerne mere vand hvis det er nødvendigt og lad det småkoge på lav varme/lavt blus, omrøres hele tiden, imens du laver Risengrøden.


Tilsæt kokosmælk og drej rundt og lad det hygge sig lidt, mens det omrøres.

Risengrøden er færdig ca. 45 minutter efter, tilsæt fint himmalaysalt efter risengrøden er færdig og taget af varmen, jeg tilsætter en masse (kværnet himmalaysalt),

jeg sparer ikke på salten, så smag til.



Du bør helt undgå komælk/smør i risengrød, da mejeriprodukter ikke er godt for dit helbred, så her bruges der ikke smør i midten af risengrøden.


Økologisk rørsukker kan købes i stort set alle supermarkeder. Rørsukker er sundere end hvidt sukker.


Risengrøden serveres med at der drysses økologisk ægte ceylon kanel ovenpå og økologisk rørsukker. 


Velbekommen.


Det er så lækkert!